Web sajt je temelj vašeg nastupa na internetu. Od sajta sve kreće i na sajtu se sve završava. Danas web sajt nije kao nekad samo vaša lična karta (što mu i jeste suština), on danas predstavlja vaše kompletno poslovanje. Preko sajta se povezujete sa klijentima, nudite im proizvode, pravite bazu vernih klijenata, nudite interaktivna rešenja itd itd. Zato je bitno da web dizajn vašeg sajta bude kvalitetan.

Web prodavnice su danas jedno brzo i lako rešenje za sve kupce. Za vas pravimo i web prodavnice koje su lake za upotrebu i pomažemo vam u promovisanju iste. Olakšajte kupcima kupovinu, put do vaših proizvoda je jednostavniji iz par klikova. Web prodavnice se danas vrlo brzo isplate a štede vreme i novac.

Svako ko kreće u interakcija sa vama posetiće prvo vaš web sajt. Tu priča počinje ili se završava. Sa jasnim i lepo dizajniranim web sajtom privućićete klijente. Dajte mu sve informacije koje su mu potrebne. One moraju biti pregledne i razumljive, kako stručnjacima tako i običnim ljudima. Kod web sajta je bitno da se posetioci lako snađu i nađu prave informacije. Mi vam nudimo sajtove koji su optimizovani za sve platforme. Danas mobilni telefoni preuzimaju primat, sajtove koje mi izrađujemo su optimizovani za njih, za tablete, za wide i square screen. Takođe naši sajtovi su brzi i nema zastoja u radu.

Ozbiljniji stručnjaci mogu lako uvideti da li je sajt stručno urađen ili ne. Sadžaj mora biti lako vidljiv, razumljiv i dostupan. Stručno urađen sajt će generisati mnogo više rezultata i poseta. Cilj kompletnog internet nastupa jeste saobraćaj ka vašem sajtu i zaključenje posla, odnosno prodaje. Zato ne štedite na sajtu i prepustite to profesionalcima da odrade.

Mi za vas izrađujemo web sajtove i web prodavnice kojima pristupamo mu iz marketinškog ugla. Vaš sajt ili prodavnica će biti dobro povezani, razumljivi i čitljivi. Korisnici će svakako zapaziti vaš sajt i provesti vreme na njemu. Za vas pravimo web sajtove na svim dostupnim platformama (WordPress, Joomla, Wix…) ali isto tako pravimo i unikatne, takozvane „naš kod“ sajtove. Naš kod sajtovi su unikatni i dizajnirani isključivo po vašoj meri.