Potrebna vam je podrška u organizaciji događaja? Za vas radimo punu podršku u organizaciji raznih vrsta događaja, od pronalaženja prostora preko keteringa i usluga. Takođe radimo online i offline promociju i podršku događajima. Vaše je da nam se javite, na nama je da pronađemo rešenja u skladu sa vašim potrebama.

Ukoliko imate lokal, za vas možemo uraditi promociju lokala (kafići, restorani, sale, hoteli…). Takođe možemo kreirati sadržaje koji će privući ljude u vaš lokal. Kako to radimo? Analiziramo vaše trenutno stanje, nudimo rešenja u skladu sa ciljnom grupom i radimo na aktivnoj online i offline promociji. Savetujemo vas oko potencijalnih sadržaja koji bi privukli određene ciljne grupe.

 

Pomažemo novim lokalima da razviju biznis i privuku stalne goste. Trudimo se da od vas napravimo jedinstveni i poseban lokal koji bi privlačio ljude, što sa lokala a i šire. Atraktivnim sadržajima i dobrom promocijom rezultati su sigurni. Za vas ćemo napraviti atraktivan vizuelni identitet i privlačnu ponudu.