E-mail marketing nikako nije zastareo i mrtav metod oglašavanja. To je ustaljeno mišljenje ali marketinški stručnjaci to poriču. E-mail marketing je najdirektniji kontakt sa što lojalnim klijentima kao i sa budućim. Kod e-mail marketinga bitno je da ne spamujete kontakte iz vašte bate podataka, nego da im šaljete interesantan i relevantan sadržaj.

E-mail marketing funkcioniše po principu slanja ponude koja mora biti vizuelno privlačna i relevantna. Često slanje mailova klijentima će vas učiniti spamerom i izbegavaće otvaranje vaših mailova. Zato je bitno birati šta se i kada šalje.

Baza podataka klijenata se skuplja na vašim fan stranicama i web sajtu. Ostavite prozor za subscribe gde će posetioci sajta i klijenti ostavljati dobrovoljno svoje e-mail adrese. Poželjno je da sve bude na dobrovoljnoj bazi. Korišćenje tuđih baza ili kontakta je uglavnom zabranjeno i ne preporučuje se. Ako klijen želi da se skine sa vaše baze podataka isopštujte njegovu želju.

E-mail marketing kampanje se rade preko određenih web servisa i mi koristimo servise koji sun a beloj listi google. Bela lista google garantuje da poslati mailovi neće ići u spam. Takođe za vas kreiramo vizualno lepu i atraktivnu ponudu, dobro je koncipiramo i šaljemo. Možemo vam pomoći u pravljenju baze podataka vernih korisnika.